Heel het jaar High Tech vacatures plaatsen en wisselen op elk gewenst moment

Er zijn steeds meer bedrijven die heel het jaar High Tech vacatures open hebben staan. Met een vacature slot is het mogelijk om deze vacatures continu onder de aandacht te brengen bij een unieke groep van meer dan 40.000 High Tech professionals.

Bij wisselen van de vacature in het slot komt de nieuwe vacature een week lang in de ”spotlight positie” (bovenaan) op de jobs pagina van Dutch High Tech Systems en ook bovenaan in het vacature overzicht dat wij wekelijks uitbrengen. In de daaropvolgende weken gaat de vacature ook mee in het vacature overzicht maar dan in een categorie die past bij het functieprofiel. Ook worden onze social media kanalen ingezet voor extra promotie van alle nieuwe vacatures.

Stel dat u 1 slot reserveert en de vacature om de 3 weken laat wisselen dan zijn er 17 momenten in het jaar waarin uw bedrijf met een vacature in de spotlight komt. Wisselen van de vacature kan heel eenvoudig door ons het nieuwe functieprofiel te sturen, wij verzorgen de rest.

De prijs voor reserveren
van 1 vacature slot

€ 995,- excl. BTW

met een looptijd van 1 jaar

Alle voordelen van het
vacature slot samengevat

  • De vacature in het slot kun u op elk gewenst moment laten wisselen.
  • Wanneer een vacature wordt gewisseld komt de nieuwe automatisch in de ”spotlight positie” (bovenaan) op onze jobs pagina en ook bovenaan in het wekelijkse vacature overzicht.
  • In de daaropvolgende weken gaat de vacature ook mee in het vacature overzicht maar dan in een categorie die past bij het functieprofiel.
  • Social media wordt ingezet om de nieuwe vacatures extra te promoten.
  • Onderhoud aan uw vacature slot wordt volledig door ons verzorgd. Het enige dat u hoeft te doen is ons de nieuwe functieprofielen toe te sturen.

Neem contact met ons op
via
info@DutchHTS.nl
voor het reserveren van uw vacature slot(s).