Maak je gebruik van het juiste verkoopkanaal voor jouw technische cursus of High Tech training?

Neem even tijd voor deze vragen:

  • Heb je een goede technische cursus samengesteld maar geen verkoopkanaal om deze te vermarkten?
  • Wil je jouw lesmateriaal voor jezelf houden?
  • Vind je het eng om acquisitie te doen of vis je voor je gevoel in een te kleine vijver?
  • Ben je het zat om veel commissie te moeten betalen aan een trainingsbureau?

Laat de zichtbaarheid voor jouw
technische cursus of High Tech training
dan verzorgen door Dutch High Tech Systems.

Dutch High Tech Systems (DutchHTS) is het online crossmediale technologie platform dat zich richt op kennisdeling en informatie over de Nederlandse High Tech industrie. Het platform bestaat uit de website DutchHTS.nl, de High Tech Systems groep op LinkedIN, dutchhts op Twitter, dutchhts op Facebook en dutchhts op Instagram. Verder wordt op wekelijkse basis het DutchHTS nieuwsoverzicht en het High Tech vacature overzicht uitgegeven en onder de aandacht gebracht via email en onze social media kanalen. Elk overzicht bereikt zo wekelijks meer dan 40.000 High Tech professionals.

En Nu Concreet

Door het opnemen van jouw technische cursus of High Tech training in het DutchHTS nieuwsoverzicht komt deze wekelijks onder de aandacht van 40.000 professionals die werkzaam zijn in de High Tech Systems industrie. Zie de ruimte achter je bedrijfslogo als een slot waarvan je de inhoud voortdurend kan laten aanpassen. Zo heb je 52x in het jaar de mogelijkheid om dezelfde of meerdere cursussen onder de aandacht te brengen. Wisselen kan heel eenvoudig door ons een nieuwe titel en bijbehorende URL (internet link) toe te sturen die verwijst naar een plek waar meer info over de cursus te lezen is. Doordat je de gekozen URL zelf in beheer hebt, wordt het ook eenvoudig om de aanmeldingen vanaf ons platform te meten.

Je investering voor 1 jaar is:
750,- euro excl. BTW
voor één ruimte (slot)

Investering per week

14,42
  • Geen verkoopstress meer
  • 52x per jaar onder de aandacht van 40.000 High Tech professionals
  • Al je lesmateriaal blijft jouw eigendom.

Neem contact met ons op via
info@DutchHTS.nl
voor het reserveren van uw slot(s).

HTS-media B.V.
Dutch High Tech Systems
Johan van Seggelen

Johan van Seggelen is de eigenaar van HTS-media B.V. en de oprichter van Dutch High Tech Systems (DutchHTS), het online crossmediale technologie platform dat zich richt op kennisdeling en informatie over de Nederlandse High Tech industrie. 

Sinds 2010 brengt DutchHTS nationaal en internationaal High Tech nieuws, berichtgeving van Nederlandse High Tech bedrijven, productintroducties, TECH video’s en evenementen. Het High Tech vacature overzicht geeft extra aandacht voor de nieuwste vacatures specifiek voor de High Tech industrie. 

Wekelijks bereiken we met onze media meer dan 40.000 High Tech professionals. Altijd in de vorm van kwalitatieve berichten die met interesse wordt gelezen. 

Een overzicht van de High Tech bedrijven waarmee we nauw samenwerken:

Start Vandaag!

Neem contact met ons op via
info@DutchHTS.nl
voor het reserveren van uw slot(s).