Primeur: IoT FOG Starterkit

/Primeur: IoT FOG Starterkit
 
maart 11, 2017 Primeur: IoT FOG Starterkit Koning & Hartman

Het Internet of Things (IoT) en FOG Computing bieden eindeloze mogelijkheden als het gaat om inzicht in uw processen en machines en kostenbewuster werken. Grote vraag is echter vaak ‘waar te beginnen?’ Veel OEM’ers en Technical System Integrators worstelen met het programmeren en koppelen van sensoren en devices, ontsluiten van data in de cloud en het maken van overzichtelijke dashboards die nieuwe inzichten verschaffen.

Direct aan de slag met de IoT FOG Starterkit
Dankzij een aantal gestandaardiseerde oplossingen wordt het mogelijk uw verschillende devices en sensoren die data genereren te koppelen en deze via de krachtige Nexcom NISE 50 Box PC te ontsluiten naar Azure, het cloudplatform van Microsoft. De IoT FOG Starterkit bevat:
• Een Nexcom NISE 50 industrial PC
• ICONICS IoT gateway Suite
• ICONICS Dashboards
• Temperatuur sensor
• Windows 10 IoT Enterprise
• 2 maanden Azure consumptie

Wilt u als eerste kennis maken met de IoT FOG Starterkit?
Kom dan op donderdag 16 maart naar de stand van Koning & Hartman tijdens Industrial Ethernet in Nijkerk. Tijdens het event introduceren onze specialisten de IoT FOG Computing Starterkit. Wij informeren u graag over o.a. de inpasbaarheid van ethernet in de FOG kit. Heeft u interesse? Schrijf u nu gratis in voor Industrial Ethernet.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze productexperts.

Verstuur reactie
Titel: Primeur: IoT FOG Starterkit
Url: http://www.dutchhts.nl/supplyanddemand/primeur-iot-fog-starterkit/
Kenmerk: aanbod-koning-hartman-11-03-2017-04-28-49

Contact informatieVerstuur reactie